MARDİN / MİDYAT - Yayvantepe İmam Hatip Ortaokulu

Yayvantepe İmam Hatip Ortaokulu

5442044747
Adres
YAYVANTEPE MAH. YAYVANTEPE KÜME EVLERİ MIDYAT YAYVANTEPE IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 246 MİDYAT / MARDİN
Vizyon
Gelişen dünyayı ve bilimi yakalamak, ulaşılan hedefleri uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz gelişiminin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir. Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Başlama:08:30 Bitiş:15:00